Trpežne in kakovostne reklamne majice


Če ste pred leti od kakšnega podjetnika kot stranka prejeli kakšno sila uporabo promocijsko darilo, je velika verjetnost, da ga uporabljate še danes. Še zlasti pa to velja, če je bil izdelek dovolj kakovosten. Danes ste podjetnik morda vi in že pripravljate seznam promocijskega materiala, med katerimi se bodo zagotovo znašle tudi reklamne majice.

Na sploh smo najbolj veseli reklamnega tekstila, še posebej, če nam ustreza njegova velikost in če je dovolj kakovosten in uporaben za nošenje. Na njem je navadno natisnjen ali pa navezen logotip podjetja, ki nas pri nošenju nič ne moti. Kako pa se boste izdelovanja reklamne majice lotili sami?

 

Najprej poiščite dovolj primernega ponudnika za promocijski material

Pri izbiri materiala za promocijo svojega podjetja morate paziti predvsem na to, komu boste zaupali nakup izdelkov. Na spletu lahko najdete kar nekaj odličnih ponudnikov, ki prisegajo na dobro razmerje med kakovostjo in ceno. Naj vam vsaj nekaj takšnih podjetij pošlje svojo ponudbo, na podlagi teh boste lahko lažje izbrali svojega finalista.

Trpežne in kakovostne reklamne majice

Nato sledi naročanje izdelkov s konkretnejšimi podatki. Ko boste naročali reklamne majice, boste morali navesti količino, primerne velikosti, barve, material. Čaka vas tudi odločitev o tem, ali boste na tekstil svoje podatke natisnili ali raje prisegate na reklamne majice z vezenjem.

 

Komu podariti promocijski material

Ob posebni priložnosti promocijske materiale oziroma izdelke podarjamo svojim zvestim strankam oziroma kupcem, poslovnim partnerjem, zaposlenim in še komu. Paziti moramo, da smo pri obdarovanju zmerni. To pomeni, da ne podarjamo preveč dragih daril. Prav tako ne pridejo v poštev na primer preveč poceni reklamne majice, ki niso prav nič kakovostne.

Nekaterim osebam, ki so še posebej odgovorne za naš velik uspeh, lahko podarimo kaj posebnega, toda ne smemo biti preveč osebni. To je namreč samo eno od pravil, ki veljajo za obdarovanje s poslovnimi pa tudi s promocijskimi izdelki.